3300 Yarım Yüz Maske

0,00 ₺

Hızlı Gözat

Yarım Yüz Maske

Detaylar

Drager X-plore 3300 Yarım Yüz Maskesi

Pratik kullanım ve rahatlık: Dräger X-plore® 3300, uygun maliyet ve az bakım gereksinimi konusunda üstün özelliklere sahiptir.

 

Güvenli bir şekilde takmayı sağlayan esnek burun alanı : Burun sızdırmazlık şeridinin özel tasarımı, kaçak oluşturmayan bir sızdırmazlık sağlar ve maske, güvenlik gözlükleriyle kafaya optimum şekilde oturur. Üç farklı boy (S, M, L) seçeneği, ürünün her yüze mükemmel bir şekilde oturmasını sağlar.

 

"FlexiFit" kafa kayışı : Yeni düz malzeme, saçların sıkışmasını engelleyerek maskenin başınıza mükemmel bir şekilde oturmasını sağlar. Kaskınızın altında onu fark etmezsiniz bile!

 

Az bakım gerektirir ve uygun maliyetli : Dräger X-plore® 3300, az bakım gerektiren bir yarım yüz maskesidir. Uygun maliyetli ve konforlu solunum korumasına ihtiyaç duyan herkes için doğru tercih.

 

Düşük profilli tasarım : Filtrelerin geri çekilmiş durumdaki pozisyonu, engelleme olmaksızın geniş bir görüş alanı sağlar ve koruyucu vizörler altında kullanılırken yüze optimum şekilde oturur. Modern tasarım, daha uzun bir süre rahatça kullanım imkanı sağlar.

 

Kolayca ayarlanabilir kafa kayışı : Çapraz geçişli askılar eşit bir ağırlık dağılımı oluşturur ve böylece sıkılık yaratmadan mükemmel bir rahatlık sağlar.

 

Çok yönlü kullanım imkanı : Dräger X-plore® 3300, geniş kapsamlı Dräger X-plore® bayonet filtre serisinin kullanılmasını sağlayan iki yan bayonet bağlantısıyla donatılmıştır.

 

Drager X-plore 3300 Teknik Özellikler

 

Boyut : LARCH (L)

Ağırlık : 95 gr


Ek Bilgi

Renk Hayır
imalat_ulkesi

Ürün Etiketleri

Etiketleri ayırmak için boşluk kullanınız. Deyim tipindeki etiketler için tekli tırnak (') kullanınız.



Kendi Yorumunuzu Yazın

Yorumunuz: 3300 Yarım Yüz Maske

Bu ürüne kaç puan verirsiniz? *

  1 yıldız 2 yıldız 3 yıldız 4 yıldız 5 yıldız
Quality
Price
Value
ves-brand